2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yaman Dedektörleri: Yangın kapısının nezdinde kötü dedektörlerinin bile bulunması önemlidir. Esrar dedektörleri, yangın takkadak tütünın algılanmasını sağlamlar ve hızlı bir şekilde alarm vererek insanoğluı uyarmaya yardımcı olur. Bu sayede yangın simultane binanın tahliye edilmesine elan bir tomar dakika sağlamlanır.

Hassaten, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Sadece bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını sağlamlar.

Kullanılan kapı fitili dâhilin yaman sızdırmazlık şenseı yoksa henüz kazançlı kapı fitili kullanılarak henüz adi üretim sağlanabilir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kaba isim topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı büyük binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Yangın Bapsı Nasıl Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına sargılı olmakla yanında oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü takkadak çabucak tahliye olmasını sağlayan bu hava güç kaybı olmaması için önemlidir.

Bu nedenle, satın iktibas kararı vermeden önce Yangın kapısı firması yangın bapsı aksesuarlarının kalitesi dikkate düzenınmalıdır. Hassaten aksesuarların kalitesi, yangın kapısının uzun vadedeki başarımını etkiler.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği umum strüktürlarda en az 2 pare yangın çıkışı bulunması zorunludur. Hassaten bünyelarda bulunacak şahsiyet sayısına ilgilı olarak yangın merdiveni çıkış adetsı da geriış gösterecektir.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten henüz koca mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaında yeğleme edilen bir malzemedir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok değerli hale getirmiştir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve esrar sızdırmaz özellikleri çıkmak zorundadır.

Tüm çelik kapı modellerimizde başüstüneğu gibi yangın baplarımızda ve ivedi çıkış kapılarımıda da garantili ürün ve hizmetlerimiz bulunmaktadır. Müstacel çıkış bapsı fiyatlarımız ve garanti koşullarımız üzerine detaylı haber koparmak derunin bizlere ulaşınız.

Report this wiki page